En kulinarisk reise - et familieprosjekt

Røstipotet

Røstipotet

Tips til kjøttfri mandag!

Poteter kan brukes til så mangt. I denne retten har poteten fått hovedrollen, og det takler den på beste vis!

1 løk
8-10 poteter
en neve med revet ost
timian, oregano og persille tørket eller frisk
en klatt smør

Skrell potetene og riv de grovt på et rivjern. Bruk hendene og klem væske ut av potetene.

Skrell og skjær løk i skiver.
Ha over i varm steikepanne med smør.
Fres løken til den er blank sammen med urtene.

Ha i de raspede potetene og ost og rør litt rundt så alt blander seg og trykk den flatt utover.
Når potetene har fått en fin brunfarge på undersiden snur du røstien ved hjelp av en tallerken.

Ha inn i ovn i ca. 10-15 min. Pass på at den ikke er rå inni.

 

Server med kålsalat.

Kommentarer

kommentar